تصفیه پساب یکی از بزرگترین کارخانه های پروتئینی کشور با کمک نانوحباب

تصفیه پساب یکی از بزرگترین کارخانه های پروتئینی کشور با کمک نانوحباب

به گزارش لیمو بلاگ، یک شرکت دانش بنیان، سامانه تصفیه پساب با کمک نانوحباب را در یکی از بزرگترین کارخانه های پروتئینی کشور (آوا پروتئین پایتخت) راه اندازی نمود.



به گزارش لیمو بلاگ به نقل از مهر، پیش از این بستا شرکت نانو فناوران فیدار موفق شده بود تا با استفاده از فناوری نانوحباب مبادرت به تصفیه پساب های صنعتی کند. با انتشار خبر این موفقیت علمی در رسانه های کشور، شرکت آوا پروتئین پایتخت جهت استفاده از این تکنولوژی پیش قدم شد.
ابوالفضل یحیی، مدیرعامل شرکت آوا پروتئین پایتخت می گوید: در رسانه ها با خبری روبرو شدیم که می گفت یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق شده پساب های صنعتی را با نانوحباب تصفیه کند. از آنجاییکه با این مشکل مواجه بودیم وارد رایزنی جهت استفاده از این تکنولوژی شدیم.
سید عباس کاشانچی، مدیر فنی شرکت دانش بنیان بستا نانو فناوران فیدار می گوید: نانوحباب ها بعد از وارد شدن به پساب، گرفتار فروپاشی شده و انرژی خویش را به پساب می دهد. این انرژی سبب جداسازی چربی ها و شکست ماکرومولکول ها می شود.
ویدا سبزواری، مدیر اجرایی بستا نانو فناوران فیدار می گوید: در قسمت چربی گیری مکانیکی، این نانوحباب ها باعث می شوند ذرات چربی که به هم چسبیده اند روی سطح آب بیایند و با این کار به آسانی میتوان این لخته ها و چربی ها را جداسازی کرد.
در این سامانه تصفیه پساب از چند فناوری مختلف نانویی استفاده شده است. مهدی اعتمادی، مدیرعامل بستا نانو فناوران فیدار می گوید: در این سامانه از اپوکسی های نانویی برای طراحی مخازنی استفاده شده که طول عمر بالایی دارد. از فناوری نانو ازن هم در این دستگاه استفاده شده تا آلودگی میکروبی به حداقل برسد.
پساب خروجی این شرکت پروتئینی روزانه ۴۰۰ هزار لیتر است که حالا با راه اندازی تصفیه خانه نانویی، این شرکت دیگر آلاینده محیط زیست نیست. پساب تصفیه شده با این دستگاه به آبی تبدیل گشته که باردیگر قابل استفاده در خط تولید این شرکت است.


منبع:

1403/09/10
13:45:15
5.0 / 5
293
تگهای خبر: تكنولوژی , تولید , دانش بنیان , شركت
این مطلب لیمو بلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در لیموبلاگ
نظرات بینندگان لیموبلاگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱