در قالب طرح بنیاد ملی نخبگان محقق می شود؛

پشتیبانی از دانش آموختگان برتر برای ایجاد کسب وکارهای دانش بنیان

پشتیبانی از دانش آموختگان برتر برای ایجاد کسب وکارهای دانش بنیان

به گزارش لیمو بلاگ، بنیاد ملی نخبگان در جهت پشتیبانی از دانش آموختگان برتر برای ایجاد کسب وکارهای دانش بنیان طرح شهید رضوی را اجرا می کند.



به گزارش لیمو بلاگ به نقل از مهر، مأموریت بنیاد ملی نخبگان ذیل سند راهبری کشور، شناسایی ایستگاه های مسیر نخبگی با کمک نهادهای مرتبط برای پشتیبانی از مشمولان هر ایستگاه است.
هدف بنیاد، طراحی مسیر کامل نخبگانی، تمهید و تجهیز ایستگاه های نخبگانی به منظور بهره مندی از آنان است.
علاوه بر اینها «شناسایی آحاد وگروه های نخبگانی»، «طراحی مسیر هدایت در پرتو تعالیم و آداب اسلامی ـ ایرانی»، «تمهید شرایط بکارگیری نخبگان در جهت اثرگذاری» و «الگوسازی از نخبگان» جز اهداف بنیاد نخبگان محسوب می شوند.
به همین دلیل بنیاد فرآیند شناسایی نخبگان را از دوران آموزش ابتدایی تا دوران سرآمدی طراحی نموده و شناسایی، توانمندسازی و پشتیبانی از اجتماعات نخبگانی در حوزه های مختلف علمی، فنّاوری، ادبی، هنری، حوزوی، قرآنی و... را در چارچوب ضوابط و مقررات مصوب، اجرایی ساخته است؛ ضمن این که سعی شده تا ارتباط معناداری میان طرح های مختلف شناسایی و توانمندسازی ایجاد نماید.
از سوی دیگر زمینه سازی برای جذب و اثرگذاری مستعدین برتر با کمک دستگاه ها و نهادهای مرتبط، همچون برنامه های راهبردی بنیاد به حساب می آید. یکی از این طرح ها در جهت پشتیبانی از نخبگان، پشتیبانی از دانش آموختگان برتر برای ایجاد کسب وکارهای دانش بنیان (طرح شهید رضوی) است.
این طرح، برای پشتیبانی از دانش آموختگان برتر برای ایجاد کسب وکارهای دانش بنیان برنامه ریزی شده است. هر یک از نخبگان در جهت ایجاد کسب و کار گام بردارند ذیل این طرح مورد حمایت قرار می گیرند.
بنیاد با هدف پشتیبانی از اشتغال و اثرگذاری دانش آموختگان برتر در زیست بوم دانش بنیان کشور، مقرراتی را در چارچوب «طرح شهید رضوی» در سال ۱۳۹۹ تصویب و اجرایی ساخته است.
بر اساس سند استراتژیک کشور در امور نخبگان، این طرح با هدف پشتیبانی از اشتغال و اثرگذاری دانش اموختگان برتر در زیست بوم دانش بنیان کشور که به گرامیداشت یاد شهید سید محمد تقی رضوی نامگذاری شده، به تدوین رسیده است.
نحوه انتخاب برگزیدگان این طرح بر عهده معاونت آینده سازان بنیاد ملی نخبگان است.
بر این اساس، هر ساله بنیاد از میان متقاضیان حائز شرایط، برخی از نخبگان را برای بهره مندی از پشتیبانی های این بخش انتخاب می کند.
هر یک از برگزیدگان از اعتبار توانمندسازی یا ارتقای توانمندی راه اندازی کسب و کار (معادل ۷۵ درصد از هزینه های یادگیری مهارت های موردنیاز جهت راه اندازی کسب و کار دانش بنیان)، وام خرید/ ساخت مسکن و هدیه‌ی ازدواج و هر یک از هسته های فناور برگزیده از تسهیلاتی مشتمل بر حمایت مالی اولیه بلاعوض، امکانات دفتری (مکان استقرار، به مدت یک سال) و حمایت مالی بلاعوض به صورت پلکانی در دو نوبت (در صورت تأسیس شرکت و جذب سرمایه ظرف مدت سه سال بعد از تاریخ پذیرش پیشنهاده و تأییدکارگزار ناظر) بهره مند می شوند.


منبع:

1401/07/09
08:33:10
5.0 / 5
473
تگهای خبر: دانش بنیان , شركت , هنر
این مطلب لیمو بلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در لیموبلاگ
نظرات بینندگان لیموبلاگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵