معاون بنیاد ملی نخبگان مطرح كرد:

الگوبرداری از رویه سردار سلیمانی برای حل مشكلات كشور توسط نخبگان

الگوبرداری از رویه سردار سلیمانی برای حل مشكلات كشور توسط نخبگان

به گزارش لیمو بلاگ معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه سردار سلیمانی با بسیج امکانات و ظرفیتهای مردمی آشوب را ریشه کن کرد، اظهار داشت: ما باید از روش سردار برای حل مسائل کشور بهره ببریم.



دکتر حسن سالاریه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سردار سلیمانی فردی بود که در مقطعی از زمان در سوریه و عراق با بسیج تمام امکانات و ظرفیتهای مردمی و با رهبری و هدایت دقیق آنها به سمت حل مشکل، اقداماتی را به انجام رساند تا معضل بوجود آمده توسط تروریست ها را برطرف کند.
به گفته وی، سردار سلیمانی به واسطه این ظرفیتها، توانست آشوب ها را ریشه کن کند. ما باید از این روش الگو بگیریم و مشکلاتی که در حوزه های مختلف همچون اقتصادی، فناوری، صنعتی، فرهنگی و... در کشور داریم را با استفاده از ظرفیت بالایی که در نیروی انسانی داریم حل نماییم.
به گفته سالاریه، بسیج و مدیریت درست ظرفیت های انسانی بخصوص دانشجویی کشور و فارغ التحصیلان برای حل مسائل و مشکلات کشور می تواند یک الگوبرداری صحیح از روش سردار سلیمانی باشد.
وی با تکیه بر اینکه ما حالا ظرفیتهای خوبی در دانشگاهها برای حل مشکلات داریم، اظهار داشت: این ظرفیتها در دانشگاهها، پژوهشگاهها و حوزه های علمیه و... دیده می شود ولی ما در کل شاید حتی ۱۰ درصد ظرفیتهای انسانی مستعد خویش را به درستی استفاده نکرده ایم.
به گفته معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان، برای غلبه بر مسائل و مشکلات باید از این نخبگان و استعدادهای برتر بهره ببریم. در اصل انتقام سخت چیزی نیست جز اینکه از ظرفیتهای پرارزش نیروی انسانی در کشور برای رفع مشکلات داخل کشور شامل اقتصادی، اجتماعی، دانش و فناوری وغیره بهره ببریم.
وی تصریح کرد: دشمن همواره در صدد است که با آشوب منطقه به جمهوری اسلامی ایران لطمه بزند و ما می توانیم با بسیج و مدیریت ظرفیتهای علمی و فناوری و برنامه ریزی های دقیق مشکلات داخلی را که گاهی اوقات مانند یک آشوب داخلی به کشور لطمه می زند را هم سرکوب نماییم.
سالاریه تصریح کرد: در کشور ما مسائل و مشکلاتی وجود دارد که یا ریشه کن نشده اند یا روند حل آنها سیری طولانی به خود گرفته ازاین رو در بنیاد ملی نخبگان تلاش داریم که با سوق دادن استعدادهای برتر دانشجویی و فارغ التحصیلان برتر به حل این مسائل در رفع مشکلات کمک نماییم، و برای این مهم از تمام دستگاه ها و نهادهای فناوری و اجرایی در کشور کمک بگیریم.
وی افزود: برنامه هایی نظیر پشتیبانی از تشکیل هسته های دانشجویی پژوهشی (طرح شهید احمدی روشن بنیاد ملی نخبگان)، یا پشتیبانی از رویدادهای رقابتی مسئله محور (طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان) که با همکاری و مساعدت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرا می شود از این دست برنامه ها هستند. این یکی از ابعاد اصلی انتقام سخت در حوزه علم و فناوری است.
سپردن مشکلات به بدنه علمی کشور
معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان با تکیه بر اهمیت اولویت بندی و سپردن مشکلات به بدنه علمی کشور اظهار داشت: رسالت اصلی ما است که در این حوزه قدم برداریم تا به پیروزی برسیم؛ مسیر پیروزی سخت و طولانی است اما نباید تسلیم شد.
وی اظهار داشت: ما جمعیت جوان و بسیار مستعدی داریم که باید در حین تحصیل با مسائل و نیازهای واقعی کشور آشنا بشوند و از راه شرکت در هسته های پژوهشی که حول رفع این نیازها تشکیل می شوند، آموزش ببینند و یاد بگیرند که چگونه به صورت گروهی و اصولی برای حل این مسائل توان علمی خویش را بکار بگیرند و به این خودباوری برسند که می توانند به دست خود و سخت کوشی و بدون اتکا و وابستگی به یک این مشکلات فائق بیایند.
وی اظهار داشت: این دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی انگیزه فراوانی خواهند داشت تا با ورود به عرصه های مختلف بر مبنای رشته و توانایی خود به حل مسائل و مشکلات و نیازهای کشور در چارچوب شرکتهای دانش بنیان، یا ورود به دستگاههای اجرایی و موسسات علمی و پژوهشی، بپردازند.


منبع:

1399/10/08
13:01:19
5.0 / 5
992
تگهای خبر: پژوهش , دانش بنیان , دانشگاه , شركت
این مطلب لیمو بلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در لیموبلاگ
نظرات بینندگان لیموبلاگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵